Обвиненият в  разпространение на порнография с деца и държане на

...
Обвиненият в  разпространение на порнография с деца и държане на
Коментари Харесай

Пуснаха срещу 7 бона обвинен за детско порно

Обвиненият в  разпространение на порнография с деца и държане на материали с такова наличие 44-годишен Константин Вишински е с мярка за неотклонение гаранция от 7000 лева Това реши през днешния ден Районният съд в Хасково.

По случая бяха задържани 13 индивида във Варна, Стара Загора, Хасково  след интервенция на прокуратурата, Националното разследване и ГДБОП. 

Мярката за неотклонение се гледа при закрити врата. Преди това обвиненият бе докаран под ескорт в правосъдната зала. Той бе сложил качулка и защитна маска на лицето си.

При интервенцията хасковлията бе задържан в дома си на улица „ Веслец “. Според държавното обвиняване мъжът свалял и споделял порнография с деца. Кадрите били от български торент. Нямало данни да се познава с останалите арестувани, а също и в педофилските фрагменти да има български деца.

Предвиденото наказване за повдигнатите обвинявания е до 6 година затвор и санкция до 8000 лева Определението на районните магистрати може да бъде обжалвано и протестирано в 3-дневен период пред Окръжен съд – Хасково. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР